Kapsalon Utrecht

Instagram Kapsalon UtrechtIn onze beauty- en kapsalon in Utrecht kunt u terecht voor de nieuwste trends op het gebied van hairstyling. Ons vakkundige team van hairstylisten kennen de kneepjes van het vak. De nieuwste trends weten zij creatief en met passie toe te passen.

Wij zijn gespecialiseerd in kleuren en verven, haarverlenging en hairextensions. Ook creëren onze stylisten de mooiste feest- en bruidskapsels (met bruidsmake-up), zodat u er op uw allermooist uitziet op één van de mooiste dagen van uw leven. In onze hair- en beautysalon kunt u zich geheel in de watten laten leggen. Wij vervullen uw haar- en beautywensen graag.Facebook Kapsalon Utrecht

Bekijk ons werk op ons Instagram account.

Beauty- en kapsalon in Utrecht

Ons professionele hairstyling team is vakkundig, betrouwbaar en besteedt veel aandacht aan uw wensen en behoeften. Wij vinden het belangrijk dat wij u voorzien van het juiste advies, zodat u onze salon te allen tijde verlaat met een kapsel die bij perfect bij uw gezicht en uitstraling past. Om inspiratie op te doen beschikken wij over een groot aanbod aan catalogussen, haarmodebladen en haarmodetijdschriften.

Kapsalon in Utrecht voor haarverzorging

Merkt u dat uw haar futloos is en echt een boost nodig heeft? Bij onze kapsalon in Utrecht verwennen wij uw haar met een zeer effectieve keratinebehandeling, Keratin Revolution. De behandeling maakt het haar ultra glad en pluisvrij en zorgt voor een langdurig resultaat (3 tot 5 maanden). Tijdens deze intensieve salonbehandeling maken wij enkel gebruik van 100% formaldehydevrije producten.

Kapsalon UtrechtDames-  en heren- en kinderkapsalon in Utrecht

Wij beschikken over een vakkundig team van stylisten, die elk hun vak verstaan. Ook heren en kinderen kunnen in onze kapsalon in Utrecht terecht voor een knip- en/of kleurbehandeling. De nieuwste haarmode trends worden ook op heren- en kinderkapsels toegepast. Wij werken met haar- en verzorgingsproducten van het professionele merk Keune.

Wilt u een afspraak maken bij onze kapsalon in Utrecht?

Neem gerust telefonisch contact met ons op via 030 – 878 97 68 of 06 – 42 113593. Ons enthousiaste team staat u graag te woord.