Microblading training Utrecht

Op veler verzoek zijn wij sinds januari 2018 gestart met de microblading training in Utrecht. De training wordt gegeven door twee professionals op dit gebied en duurt twee dagen. Na 6 weken vindt er nog een terugkomavond plaats. De groepen zijn klein, zodat wij u de kennis zo zorgvuldig en duidelijk mogelijk over kunnen brengen. Na het afronden van de microblading training in Utrecht bieden wij na het afronden van de training nog twee maanden online begeleiding.

 

Wat leert u tijdens de microblading training in Utrecht?

Tijdens de microblading training in Utrecht leren wij u hoe u de micropen kunt gebruiken om permanente haartjes aan te brengen. Tijdens de training leert u hoe u met behulp van steriele naaldjes pigment kunt aanbrengen in de wenkbrauw. Er worden geen sneden gemaakt, maar het pigment wordt in minuscule krasjes aangebracht op de huid. Het pigment blijft hierin achter. Microblading wordt vaak toegepast wanneer men enkele wenkbrauwhaartjes kwijt is of om wenkbrauwen op te vullen en/of voller te maken.

Aanmelden voor onze microblading training in Utrecht

Hair & Beautysalon Lina bestaat uit een enthousiast en vakkundig team van professionals. De training wordt gegeven door Mukadder Uyar. Wilt u zich aanmelden voor de microblading cursus in Utrecht of wilt u meer informatie? Bel 030 – 878 97 68 of 0642 113593. De eerstvolgende data zijn op aanvraag.