Microblading Utrecht

Bent u geïnteresseerd in microblading in Utrecht? Bij Hair en Beautysalon Lina werken wij erg graag met deze haarstroke techniek. Met onze ruime ervaring zorgen wij ervoor dat wij u van de mooiste en meest natuurlijke wenkbrauwen voorzien. Met behulp van deze techniek worden er permanente wenkbrauwhaartjes gepigmenteerd. Onze schoonheidsspecialistes verstaan hun vak goed en maken gebruik van een manuele pen met ultra dunne naaldjes. Het op deze wijze aanbrengen van pigmentatie zorgt ervoor dat de wenkbrauwen zeer natuurlijk lijken.

Hair & Beautysalon Lina is Master Trainer van Beauty Angels Academy Nederland. Voor microblading hebben wij een apart Instagram account.

 

Voordelen van microblading in Utrecht

Maakt u gebruik van microblading, dan hoeft u niet langer uw wenkbrauwen elke dag bij te tekenen. Het tekenen van de wenkbrauwen kost dagelijks een hoop tijd. Daarnaast is het erg lastig om elke dag dezelfde wenkbrauwen te tekenen. Met behulp van microblading in Utrecht kunt u zonder zorgen genieten van natuurlijke en mooie wenkbrauwen. Wij zorgen er uiteraard ervoor dat de vorm en dikte van de wenkbrauwen perfect bij uw gezicht en uitstraling past. Dit kan bij het zelf tekenen nog wel eens te dik, breed en te onnatuurlijk worden. Kies daarom voor microblading in Utrecht bij Hair & Beautysalon Lina.

Hoe werkt microblading in Utrecht bij Hair & Beautysalon Lina?

Voordat wij beginnen met de microblading behandeling bespreken wij met u wat uw wensen zijn. Het geven van advies is hier een onderdeel van, omdat wij het belangrijk vinden dat uw wenkbrauwen op een zeer natuurlijke wijze worden aangebracht. Microblading in Utrecht is voor elk huidtype geschikt en kan bij zowel vrouwen als mannen worden toegepast. Wij zijn in het bezit van de Beauty Angels Academy Nederland titel en zijn momenteel wereldleider op het gebied van microblading en het aanbrengen van semi permanente make-up.

Afspraak maken voor microblading in Utrecht

Wilt u een afspraak maken voor microblading in Utrecht? Bel ons op 030 – 878 97 68 of 06 – 42 113593 om een afspraak te maken.

Heeft u eerst nog vragen over de behandeling? Ons team staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.