Microblading

Microblading

Microblading is de nieuwste hairstroke techniek, semi-permanente make-up. Dit gebeurd met een manuale pen met een ‘blade’ hele speciale ultra dunne naaldjes, hiermee wordt het pigment in de huid aangebracht. Het is een verfijnde techniek om fijne haarstructuur in de wenkbrauw te creëren die echt op haartjes lijken. Eventueel is het mogelijk om de microblading behandeling aan te vullen met ‘shading’ voor een ‘3D’ effect. Dit is vooral geschikt voor mensen met weinig wenkbrauw haartjes. Ook kunt u ervoor kiezen om alleen de Powderbrow behandeling te laten doen voor een poeder effect.

Bij elke behandeling wordt gekeken naar de natuurlijke kleur en vorm van de wenkbrauwen. De meting wordt heel zorgvuldig uitgevoerd middels een speciale techniek zodat we de juiste meting voor uw gezicht bepalen. Samen bepalen dan we welke vorm en dikte het beste bij uw gezicht past. Tijdens de behandeling wordt ook gekeken naar de groeirichting van de haartjes. De strokes worden in deze richting gezet, zodat het eindresultaat zo natuurlijk mogelijk wordt.

Een microblading behandeling bestaat uit een eerste behandeling en een nabehandeling. Het pigment dat tijdens de 1e behandeling in de huid wordt gebracht zal na 1 maand ongeveer 30-60% van zijn kleur hebben verloren, daarom is de nabehandeling belangrijk. Tijdens deze nabehandeling worden eventuele vage en lichtere plekjes opgevuld. Ook kunnen de wenkbrauwen bij de nabehandeling intenser worden gemaakt. De nabehandeling vindt plaats na ongeveer 5/6 weken. In sommige gevallen kan het zijn dat de huid het pigment niet goed opneemt, in dat geval is een 3e behandeling nodig, iedere huid reageert namelijk anders. De eerste behandeling duurt zo’n ongeveer 2 uur en de nabehandeling duurt ongeveer 1 uur.

Veel mensen vragen zich vaak af of de behandeling pijnlijk is. Het kan prikkend/schrijnend aanvoelen, maar in veel gevallen is de pijn goed te verdragen. Mocht u toch willen laten verdoven, dan kunt u via uw huisarts de verdoving crème (Emla) aanvragen. Graag aanbrengen voordat u naar de salon komt.

Microblading is geschikt voor iedereen die een naturel ogende wenkbrauw wil, ongeacht leeftijd of huidtype.

Voordelen:

  • Altijd perfecte wenkbrauwen
  • Geen tijdverlies met het dagelijks tekenen en inkleuren
  • Afhankelijk van je huidtype, 3 tot 1,5 jaar houdbaar
  • Veilige techniek volgens GGD normen
  • Snel genezingsproces

De behandeling bestaat uit een vrijblijvend intakegesprek, de behandeling en nabehandeling.

Wij doen ons uiterste best met onze techniek en producten een goed resultaat te boeken, maar een goede naverzorging is van essentieel belang. Helaas komt het voor dat sommige huidtypen de PMU niet pakt ondanks zorgvuldigheid en daarom kunnen wij het resultaat nooit 100% garanderen. Hoe graag wij dit ook zouden willen.

Wij vragen u bij het maken van een afspraak een betaling van EUR 50 borg, bij niet tijdig annulering (72 uur) bent u deze borg kwijt. Bij het niet nakomen van uw afspraak voor de nabehandeling betaalt u ook EUR 50.