PMU

Permanente Make-Up

Met permanente make-up maak je het een stuk mooier én makkelijker!

PMU Lippen

Onder alle omstandigheden een mooie make-up; dat wilt toch iedere vrouw die graag make-up draagt. Cosmetische pigmentatie is de oplossing! U kunt ervoor kiezen de lippen natuurlijk te laten pigmenteren, een vollere effect of alleen strakkere contouren.
Bij de lipcontouren kan met permanente make-up een natuurlijke aanvulling of extra accent worden bereikt. Het corrigeren van lippen zodat deze een symmetrisch aanzicht krijgen is een belangrijke toepassing van permanente make-up. Bij de lippen kunt u niet alleen kiezen voor een echte ‘lipliner’in de door u gewenste kleur, maar ook voor een minder opvallende lipliner die een vage lipcontour weer mooi vormgeeft. Daarnaast is het mogelijk om uw lipliner in schaduw effect ‘ombre shadow lips’, te laten verlopen of zelfs uw gehele lippen te pigmenteren ‘full lips’. Deze techniek is een oplossing voor veel lipproblemen, dit kan in natuurlijke tinten, maar ook in een door u gewenste kleur. U hoeft in principe geen lipstick meer aan te brengen, kortom altijd perfecte lippen.

PMU Eyeliner

Altijd sprekende ogen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over een uitgelopen oogpotlood of eyeliner… Oogleden en wimpers laten de ogen spreken. Met permanente make-up eyeliner kan met behulp van verschillende kleurstellingen het aanzicht en de uitstraling van de ogen worden aangepast en verfraaid. Bij de eyeliners wordt in een strakke lijn tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd, wat een natuurlijke en volle oogopslag geeft. Zo kunnen ook te grote of te kleine ogen optisch in de juiste proporties worden gebracht.

Je kunt kiezen voor de ‘babyliner’, dit is een subtiel lijntje tussen de wimperhaartjes, welke niet te vergelijken is met een normale eyeliner boven de wimpers. Deze techniek wordt toegepast tussen de wimperhaartjes en geeft een zeer natuurlijk effect.

De ‘classic eyeliner’is een volle eyeliner met of zonder een zachte schaduweffect die mag opvallen. Dit is een ideale oplossing voor degenen die standaard elke dag een lijntje aanbrengen.

 

De meest gestelde vragen over Permanente Make-Up

Doet het pijn?

De behandeling permanente make-up is niet geheel gevoelloos, maar wordt over het algemeen niet als pijnlijk ervaren. Dankzij de verdoving met crème (Emla) kunnen de onaangename prikkels tot een minimum beperkt worden.

Voor wie is permanente Make-Up?

Voor bijna iedereen. Voor vrouwen die er altijd verzorgd uit willen zien, voor degenen die een correctie nodig hebben, voor mensen met een allergie bij gewone make-up, voor sportieve mensen, kortom, permanente make-up is geaccepteerd door elke bevolkingsgroep.

Hoe lang blijft permanente Make-Up zitten?

Over het algemeen blijft permanente make-up altijd aanwezig. De intensiteit van uw permanente make-up kan in de loop der tijd wel licht vervagen. Dit is echter volkomen afhankelijk van persoon tot persoon. Dit heeft ondermeer te maken met de natuurlijke celvernieuwing, het afweersysteem en invloed van UV-licht en niet te vergeten de juiste toepassing van de nazorg. Uw specialiste kan u hierover uitleg geven.

Moet ik zelf de kleur uitzoeken?

Uw specialiste heeft de keuze uit meerdere kleuren, geschikt voor alle soorten huidtypen. Omdat uw specialiste een speciale opleiding heeft gevolgd over kleurenleer, kan zij u deskundig adviseren welke kleur het beste bij u past, maar uiteraard blijft het u keuze.

Kan ik nog gewone Make-Up aanbrengen?

Absoluut. Permanente make-up is niet bedoeld als avond make-up, het dient met name om de natuurlijke gezichtsvormen te accentueren. U kunt dus altijd nog extra make-up aanbrengen voor een avondje uit.

Kan ik direct binnenlopen voor een behandeling?

Voordat uw specialiste met een permanente make-up behandeling begint vindt er altijd eerst een voorgesprek/intake met u plaats. Tijdens dit gesprek bespreekt u samen met uw specialiste uw wensen en hoe permanente make-up hierin kan voorzien. U kunt zelf aangeven wat uw wensen zijn omtrent permanente make-up contouren. Uiteraard wordt door uw specialiste een verantwoord advies gegeven hoe het beste en mooiste resultaat met permanente make-up kan worden verkregen. Daarna zal een afspraak gepland worden voor de behandeling.

Hoe lang duurt een behandeling?

Over het algemeen duurt een behandeling inclusief voortekenen, kleurkeuze, pigmentatie en afhandeling ongeveer 1 tot 1½ uur.

Is er speciale nazorg na de behandeling?

Om ervoor te zorgen dat uw permanente make-up optimaal zal zijn heeft uw specialiste een overzicht voor u samengesteld met de richtlijnen voor de nazorg. Uw specialiste neemt voorafgaand aan de behandeling alle richtlijnen en nazorg met u door en geeft u uitleg hierover.

Is het eindresultaat meteen zichtbaar?

Nee. De eerste week zal de pigmentatie aanmerkelijk donkerder zijn dan het eindresultaat. Door de natuurlijke celvernieuwing zal na een periode van circa 3 tot 5 weken het eindresultaat van de pigmentatie pas zichtbaar zijn. De kleur neemt circa 40% in intensiteit af binnen een week.

Is permanente Make-Up veilig?

Ja. Wij werken uitsluitend volgens de strenge Hygiënerichtlijn voor permanente make-up van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu en dus G.G.D. gecertificeerd. Daaronder valt onder andere dat bij elke behandeling gewerkt wordt met een nieuwe steriele naald, welke na de behandeling wordt vernietigd.

Voor het bedrage dat ik uitgeef aan permanente Make-Up kan ik heel wat potloodjes kopen!

Inderdaad. Maar staat er dan ook elke ochtend een visagist klaar die, voordat u zelf in de spiegel kijkt, uw wenkbrauwen stileert, uw eyeliner haarscherp aanbrengt of uw lippen corrigeert? Gaat deze visagist ook mee op vakantie om u snel bij te werken als u uit de zee of het zwembad stapt? U begrijpt het al, het gaat niet alleen om het lijntje of contour, het gaat om het totale gemak dat u jarenlang elke dag opnieuw ervaart.