Wimperextensions Utrecht

Wimperextensions UtrechtWimperextensions in Utrecht laten zetten? Wanneer u perfecte volle wimpers wilt zijn wimperextensions van Hair & Beautysalon Lina zeker wat voor u. Onze wimperextensions zijn erg mooi en geven u een echte filmsterrenlook. Toch zijn ze ook niet te opzichtig, omdat wij gebruik maken van de Russian Volume 2D-6D methode. Bij deze methode worden er tot wel zes wimperhaartjes op elke wimper aangebracht. Hiermee krijgen uw wimpers een zeer natuurlijke uitstraling.

Bekijk ons werk op ons Instagram account.

Kenmerken wimperextensions in Utrecht bij Hair & Beautysalon Lina

De wimperextensions zijn gemaakt van zacht materiaal, zijn gekruld (permanent) en zeer gemakkelijk aan te brengen. De extensions blijven maximaal tot zes weken zitten. Met onze wimperextensions kan je gewoon douchen en zwemmen, omdat de wimperhaartjes waterbestendig zijn. Russian Volume is uitermate geschikt voor een lange vakantie, omdat de extensions lang blijven zitten.

Wimperextensions 2Het verschil tussen One by One en Russian Volume wimperextensions in Utrecht

Bij Hair & Beautysalon Lina maken wij gebruik van de Russian Volume 2D-6D trend. Het verschil zit hem in de hoeveelheid wimperhaartjes die geplaatst worden. Bij One by One wordt er één haartje op een wimper geplaatst. Bij Russian Volume worden er tot wel zes haartjes per wimper geplaatst. Hierdoor zijn uw wimpers een stuk voller en is er een oogverblindend eindresultaat. Wilt u volle wimperextensions in Utrecht met een glamoureus effect laten zetten, dan is Russian Volume echt aan te raden.

Prijzen wimperextensions in Utrecht

Na ongeveer zes weken vallen de wimperhaartjes (extensions) af. Deze kunnen weer worden bijgevuld om de 2 á 3 weken. De prijzen van een nieuwe set, een navulling na 2 weken en een navulling na 3 weken kunt u in onze prijslijst vinden. Wilt u een afspraak maken bij Hair & Beautysalon Lina voor wimperextensions in Utrecht? Maak een afspraak via 030 – 878 97 68 of 06 – 42 113593. Onze openingstijden kunt u onderaan onze website vinden.