Wimperlifting Utrecht

Wimperlifting UtrechtVoor een wimperlifting in Utrecht kunt u terecht bij onze Hair & Beautysalon Lina. Met deze behandeling worden uw eigen wimpers gekruld en gelift. Tijdens deze wimperbehandeling maken wij geen gebruik van valse wimpers. Wilt u vollere en mooiere wimpers met een zeer natuurlijke uitstraling? Dan is het liften van uw wimpers echt iets voor u. Wanneer u niet zo houdt van wimperextensions of niet zo handig bent met de wimperkrultang, is het laten liften van uw wimpers een perfect alternatief. Ons enthousiaste team van schoonheidsspecialistes voorzien u graag van een mooie wimperlifting in Utrecht.

Bekijk ons werk op ons Instagram account.

Wat is wimperlifting in Utrecht precies?

Uw wimpers worden gekruld, waarna deze worden voorzien van een dun laagje coating. Dankzij deze coating blijft de krul in uw wimpers wel acht tot twaalf weken zitten. De wimperlift zorgt ervoor dat uw eigen wimpers een stuk langer lijken. Ook lijkt uw blik sprekender. Bekenden zullen zeker aan u vragen of u iets aan uw wimpers heeft laten doen.

Elk wimperhaartje wordt in de krul gebracht, waarbij een wimperkrultang niet langer nodig is. Het gebruik van zo’n krultang kan ervoor zorgen dat uw wimperhaartjes afbreken of beschadigd raken. Wimperlifting in Utrecht bij Hair & Beautysalon Lina is een veilige en effectieve behandeling om uw wimpers op een natuurlijke wijze te liften. Deze techniek kan worden toegepast op lange, maar ook op korte wimpers. Hiermee is een wimperlifting geschikt voor elk type wimpers.

Wimperlifting in Utrecht

Om uw wimpers in goede conditie te houden én om te voorkomen dat er wimperhaartjes beschadigd raken, doet u er verstandig aan om een afspraak te maken bij onze Hair & Beautysalon in Utrecht. U kunt ons telefonisch bereiken op 030 – 878 97 68 of 06 – 42 113593. Heeft u eerst nog een aantal vragen over wimperlifting in Utrecht, dan staat ons enthousiaste team voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.